Brian Mikkelsen går ind i Ferdinand-sagen

Kulturminister, Brian Mikkelsen, fra Det Konservative Folkeparti vil tage sagen med videre til den internationale sportsdomstol hvis den, ifølge ham selv, milde dom, ikke bliver ændret. Den internationale sportsdomstol er den højeste opnåelige domstol i sportsverden, og med WADAs hjælp kan han indkalde sagen for domstolen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Kulturministeren er bestyrelsesmedlem i det internationale antidopingagentur (WADA), og er ikke bleg for at afsløre, at han mener dommen er for mild.

” Der skal selvfølgelig gælde de samme regler for fodbolden som for alle andre sportsgrene, og derfor skal Rio Ferdinand selvfølgelig have to års karantæne. Det er en forkælelse af fodbolden. Jeg bakker helt op om formanden for WADA, Dick Pound, som siger, at dommen er utilfredsstillende lav.”

”Jeg vil inden for kort tid tage fat i mine kolleger i WADA”s eksekutivkomité og bede dem indkalde sagen for CAS, i så fald den bliver stadfæstet i det engelske appelsystem. Jeg mener, det er en god prøvesag at føre, og målet er selvfølgelig at få Rio Ferdinands karantæne op på to år” sagde Mikkelsen til DR Sporten.

Det engelske fodboldforbund FA idømte Rio Ferdinand den strenge karantæne på 8 måneder efter et gevaldigt pres fra FIFAs præsident Sepp Blatter. Dette på trods af, at de før har idømt en spiller, der gjorde nøjagtig det samme, en bøde på kun 20.000 kroner.

Manchester United modtog i går domsafsigelsen på papir, det er endnu uvist, om de vælger at appellere dommen.

Kilde: DR Sporten

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Al Fayed sur på Fergie

Næste artikel

Inter afviser Vieri-rygter

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share