Brighton-manager storroser Daniel James

Daniel James tidligere manager sparer ikke på roserne til den unge kantspiller. Søndag mødes de igen.

Før Daniel James bragede op og ned ad kanten for Manchester United, gjorde han det samme for Swansea i Championship. Her var hans manager i den sidste sæson Graham Potter, som nu er manager hos søndagens modstander fra Brighton. 

Manageren, der tidligere har stået i spidsen for svenske Östersund, har kun roser til overs for sin tidligere spiller, der har vist flere eksempler på sin høje fart i sin første tid i den røde trøje.

– Jeg kan se Daniels kvaliteter der. Hans fart er utrolig, og hans evne til at producere chancer er på sådan et højt niveau, siger Graham Potter ifølge Manchester Evening News.

21-årige Daniel James har da også fået en god start på Old Trafford, hvor han er noteret for tre mål og tre oplæg i Premier League. 

– Han har et mod som man sjældent ser. Han bliver sparket ned, rejser sig igen og fortsætter. Man kan se hans kvaliteter, men han har også haft personlige forhold uden for banen, som har udfordret ham, siger Potter med henvisning til, at James mistede sin far kort før skiftet til United i sommer.

– At falde til i en klub som Manchester United og spille regelmæssigt efter et skifte fra the Championship er ikke en let ting at gøre, men han har gjort det flot, siger Brighton-manageren, der kun ønsker det bedste for sin tidligere spiller.

– Dan er sådan en fantastisk fyr, en person der vil arbejde for holdet og som derudover har evner, der tiltrak Manchester United. Jeg er rigtig glad på hans vegne.

Daniel James og Graham Potters hold mødes søndag klokken 15.00 på Old Trafford.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her

Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Hjemme mod Brighton

Næste artikel

Dagens kamp vises ikke direkte på dansk tv

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share