Brøndby får prominent livline.

Manchester Uniteds manager har aldrig stået i vejen for sine assistenters ambitioner og stod derfor heller ikke i vejen, da hans hollandske…

Manchester Uniteds manager har aldrig stået i vejen for sine assistenters ambitioner og stod derfor heller ikke i vejen, da hans hollandske reserveholdstræner René Meulensteen gerne ville udforske trænerjobbet på egen hånd – I Danmark.

Ligesom med Carlos Queiroz, som blev tilbudt cheftræner-jobbet i Real Madrid, så var det uden nogen nykker at Ferguson lod Meulensteen gå.

“Jeg snakkede det igennem med manageren og han forklarede at han var meget ærgelig over at se mig gå efter mit 5 års arbejde i klubben,” udtalte den ny træner i Brøndby til Uniteds hjemmeside.

Fergie kun et opkald væk

“Han understregede at mit arbejde her altid ville blive respekteret, men at han på samme tid ikke ville stå i vejen for nogens ambitioner.
Så sagde han, at hvis jeg gik, så ville det være med hans velsignelse og hvis jeg havde brug for råd, så var han kun et telefonopkald væk,” fortæller Meulensteen, som møder sin nye trup på onsdag, når Brøndby-spillerne starter træningen op igen.

Mange United-fans blev overrasket over Meulensteens farvel, men de fleste anerkender samtidig hans store indsats i klubben gennem de sidste 5 år.

“Det sidste jeg ville gøre var at forlade denne fantastiske klub under en sky. Som jeg fortalte manageren, jeg hader at forlade United, men jeg elsker at tage imod en ny udfordring.”

Meulensteen har tidligere været træner med stor succes i Qatar.

“Jeg finder det meget vigtigt at hvis man tager skridtet ind i manager-rollen, så skal det være det rigtige skridt.
Hvis dette ikke havde været det rigtige karrierevalg for mig, så havde jeg ikke valgt det,” fastslår Meulensteen overfor både Uniteds og Brøndbys fans.

Forrige artikel

Pugh følger i Beckhams fodspor

Næste artikel

Ex-Premier League-boss henter Johnson

ANNONCE