Bruno Fernandes vil betale tilbage for fansenes støtte

Bruno Fernandes er dybt taknemmelig for den opbakning, han har mødt fra fansene, siden han skiftede til klubben. Det fortæller han i det officielle kampprogram til Carabao Cup-finalen.

Manchester United hentede i januar 2020 Bruno Fernandes til klubben fra Sporting Lissabon. Midtbanespilleren blev lynhurtigt en fanfavorit, og allerede efter to dage i klubben havde fansene en spillersang klar til ham. Det har Uniteds nr. 8 stadig ikke glemt.

– Efter to dage i klubben havde jeg allerede en sang, og dét får dig til at føle dig meget speciel. Det får dig til at føle, at det er det rigtige sted at være, og det var selvfølgelig dejligt for mig at have det øjeblikkelige forhold til fansene, siger han.

Bruno Fernandes startede som lyn og torden, og han leverede 8 mål og 7 assists i Premier League i sin første halvsæson i klubben. Midtbanespilleren fortæller, at det helt sikkert gjorde ham populær fra starten. Men det betyder lige så meget, at han også mærker fansene, når det går mindre godt.

– Jeg har altid følt støtten fra dem. Selv i svære tider hvor vi som hold hold ikke fik de resultater, vi gerne ville, eller hvor jeg ikke præsterede på mit højeste niveau.

Han er meget taknemmelig for den konstante opbakning, som han er opsat på at betale tilbage.

– Jeg ved, at de bliver ved. Jeg skal bare betale dem tilbage på den bedste måde jeg kan, og det er ved at spille mit bedste spil, lyder det fra midtbanespilleren.

Bruno Fernandes og resten af holdet kan betale fansene tilbage med et trofæ, når de på søndag møder Newcastle i Carabao Cup-finalen.

Har Bruno Fernandes fundet sit gamle niveau igen? Opret en profil på OldTrafford.dk og giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen. Så er du samtidig med i konkurrencen om en valgfri Manchester United-trøje fra denne sæson. 

4 kommentarer
 1. Bruno er den rigtige Club Captain….Maguire har gjort det godt i et par år nu men i og med han er blevet bænket og kun er indskifter bør selvom det skifte permanent til den nye sæson i det mindste.

  Bruno har potentialet til at blive en rigtig United legende men det kræver også nogle trofæer på cv’et…og gerne et på Søndag.

  GGMU

 2. Det er skønt når spillerne sætter pris på os fans, og husker at vi altid er der om vi ligger nummer 1 eller 10 det bliver kærligheden til holdet/klubben ikke mindre af, men det er selvfølgelig altid sjovere når man ligger nummer 1 og være i toppen af ligaen..💪🙂

  Bruno er i den grad en af flere spillere, som er vokset under ETH, og som har fundet sig selv igen, der er op til flere spillere som er på meget højere niveau under ETH ind de har været før. Den vilje, gejst og vindermentalitet der er kommet ind på holdet, er i den grad ETH og Co. Værk, så jeg synes dælme de fortjener alt den ros og ære de overhovedet kan få, de har virkelig fået opbygget et godt fundament, med dette her fundament, skal vi nok komme tilbage..💪🙂
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

 3. Synes vi snakker alt alt alt for lidt om, hvor lidt skadet Bruno er og hvor ivrig han er for at spille alle 90 minutter i HVER kamp!

  Manden er så rendyrket United DNA, at det er løgn. Verdensklasse spiller og må anses som den bedste signing sammen med Casemiro siden Sir Alex Ferguson😎🔴

  Our Portuguese Magnifico❤️🇵🇹

  1. Frederik

   Du har helt ret, det er egentlig ret vildt at Bruno aldrig er skadet og ja han spiller 90+ min hver gang.

   Kan huske hans første sæson, han tryllebandt os alle og var en en mands hær på banen, nu overser vi ham lidt i kampene desværre fordi vi er vant til at Han bare arbejder knaldgodt og stadig har sin sukkerfod med i rigtigt meget….grunden hertil er nok at andre spillere er begyndt at funkle bla Rashy som har gang i en vanvittig sæson og så er Casemiro og Eriksen, Licha også dukket op og gør det fantastisk…men vi må ikke glemme Bruno the magnifico.. 😊👍

   GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Billede: Erik ten Hag og Sir Alex Ferguson spiste aftensmad sammen

Næste artikel

Erik ten Hag: Det handler om trofæer

ANNONCE