Erik ten Hag: Det handler om trofæer

Det var en veloplagt Erik ten Hag, der i dag tog imod pressen, der bl.a. spurgte ind til morgendagens kamp og gårsdagens aften med Sir Alex Ferguson

I forbindelse med returopgøret mod Barcelona på Old Trafford torsdag aften, blev der vanen tro holdt pressemøde, hvor Erik ten Hag bl.a. blev spurgt ind til, om kampen mod det spanske storhold rangerede lige så højt som den semifinale i Champions League, hen deltog med Ajax i.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– For mig handler det altid om den næste kamp. Jeg er ikke typen, der kigger tilbage. Jeg kigger fremad. Det er to store hold, der møder hinanden i morgen på Old Trafford. Der kommer til at være en god stemning. Det er det bedste man kan få.

– Fokus er altid på den næste kamp. Vi bliver nødt til at den samme tilgang hver dag for at kunne blive bedre versioner af os selv. Mod hold som Barcelona, bliver vi nødt at præstere vores bedste, for at komme videre i turneringen, fortalte Ten Hag inden han blev forhold om Manchester United fik nok ros for sin indsats, hvortil den hollandske manager svarede:

– Det handler ikke om ros. Det handler om trofæer.

Erik ten Hag kunne også løfte sløret for, at han regner med at have både Harry Maguire og Antony til rådighed i morgendagens kamp, man også at Anthony Martial helt sikkert er ude. Samtidig afslørede Ten Hag, at man nok kommer til at gribe kampen i morgen anderledes an.

– Hvad vi vil gøre anderledes, må I vente med at se til i morgen. Vi har en plan, slog Ten Hag fast.

På de sociale medier har der floreret billeder, hvor Ten Hag er sammen med Sir Alex Ferguson på en restaurant. En stor oplevelse for hollænderen.

– Det er super med hans støtte. Jeg nyder at snakke med folk, der har stor viden og erfaring. Han vil, at vi gør det godt. Han vil gerne dele, hjælpe og støtte os. Manchester United er hans klub og han føler sig meget tilknyttet. Det var en god aften.

Kampen mod Barcelona spilles torsdag kl. 21.00 dansk tid.

Opret en profil på OldTrafford.dk og giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen. Så er du samtidig med i konkurrencen om en valgfri Manchester United-trøje fra denne sæson.

 

3 kommentarer
 1. Bliver helt varm om hjertet når ETH siger “Manchester United er hans klub” om Sir Alex🥰

  De 26 år hvor Sir Alex stod ved roret er og vil altid være Uniteds “Golden Era” ingen “gaffer” vil nogensinde komme i nærheden af Sir Alex Ferguson indsats og præstationer for klubben.

  Lad os så få skovlen under Barcelona….Vi har mega revanche til gode efter de to finale nederlag i Champions League…

  GGMU

 2. Det er store flotte af ETH, om den største United legende over dem, som Thomas så skriver 26 år ved roret i Manchester United, med et hav af trofæer til følge, der findes ikke større Manager nogen steder i verden, hans historik taler fuldstændig for sig selv..🤗❤️🖤
  Men det er total fedt som Unitidfan at se de to sidder og spise sammen, det ved man at kun kommer noget godt ud af..💪🙂 gud hvor jeg elsker det syn af de to Sammen
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

 3. Sir Alex kom til United i 1986 og vandt det første Mesterskab i 27 år for United i 1992 i den allerførste Premier League sæson.

  Dvs at Sir Alex vandt 13 Mesterskaber på 20 sæsoner…Det sidste i 2013

  Til sammenligning har City siden Dubai overtog klubben i 2008 vundet 6 Mesterskaber på 15 sæsoner…

  Det sætter tingene lidt i perspektiv, oliepenge er ikke altafgørende for succes og City har stadig ikke vundet Champions League…endnu.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Bruno Fernandes vil betale tilbage for fansenes støtte

Næste artikel

Varane: Vi ved præcis, hvordan vi skal spille

ANNONCE