Bruno: Føler ingen træthed

Selvom han i søndags fik sig et lille hvil, er et tætpakket kampprogram ikke ved at få krammet på Bruno Fernandes.

Han har været en af de bedste og mest benyttede spillere det seneste års tid, hvor han nærmest ene mand har revolutioneret Manchester Uniteds offensive spil.

Men den megen spilletid har også fået flere fans og eksperter til at råbe op om, at portugiseren tager sig en pause, så han ikke risikerer skader. Men midtbanemagikeren vil ikke høre tale om tomme energidepoter.

– Træt? Når man kun er 26 år gammel, så kan man ikke være træt, lyder det grinende fra Bruno Fernandes ifølge Independent.ie. 

– Hvis jeg allerede føler mig træt nu, så spiller jeg slet ikke, når jeg bliver 30 eller 32 år gammel. 

Men selvom han altså måtte se til fra bænken i søndagens FA Cup-kamp, er der ingen vrede at spore.

– Manageren ved selvfølgelig, hvad der er bedst for holdet, og han valgte at spille med Donny (Van de Beek, red.) for at give noget friskhed til holdet. Det er helt fint, for han har trænet rigtig godt og været vigtig for os, som han også kommer til at blive fremover. 

Matchvinderen mod Liverpool fortæller i samme interview, hvordan en indre vindervilje får det bedste frem i ham, hver gang han betræder en fodboldbane.

– Min mentalitet og måden jeg lever mit liv på handler om at vinde. Jeg kan ikke forene mig med tanken om, at det er okay at tabe. Sådan har det altid været. Hvad enten jeg spiller med mine venner, min bror eller mine naboer, så vil jeg vinde hver eneste gang. Den mentalitet vil være en del af mig resten af livet.

Bruno har samlet i denne tredjeflest minutter i samtlige turneringer, kun overgået af Aaron Wan Bissaka og Harry Maguire. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rashford slipper billigt

Næste artikel

OT.dk transferoverblik: Ingen spillere hentes - kun afgange er mulige

Relaterede artikler
Total
0
Share