Bryan Robson roser anføreren Rooney

Den tidligere United-anfører og legende Bryan Robson roser holdets nuværende anfører, der fik hvervet af Louis van Gaal sidste sommer.

Ligesom Wayne Rooney i dag er anfører for både Manchester United og England, så var Bryan Robson det også i sin tid. Den tidligere midtbanespiller er imponeret over, hvad han har set fra Rooney i denne sæson, og han er sikker på, at han kan bygge videre.

– Han har lært at beherske det temperemant, han tidligere har vist. Manageren (Louis van Gaal, red.) har givet ham anførerbindet, og det har han håndteret rigtig godt. Han bliver en god anfører de næste sæsoner, udtaler Robson til Daily Mail.

Det er tidligere blevet fortalt, hvordan Rooney forud for Tottenham og Liverpool kampene motiverede sine holdkammerater med en tale. Det var dog ikke noget, Robson behøvede at gøre i sine dage.

– Det var ikke nødvendigt med de fyre, jeg spillede sammen med. De motiverede sig selv. Det vigtigste job som anfører er at støtte sine medspillere, når de har brug for det. Samtidig har man som anfører ret til at fortælle sine holdkammerater, at de skal komme i gang, hvis de tager lidt for let på tingene.

– Det virkede dog for Rooney med de taler, men forhåbentlig er det ikke nødvendigt forud for så store kampe. Der skal spillerne gerne kunne motivere sig selv.

Rooney vil lede det engelske landshold ud til kamp, når de på søndag møder Slovenien i EM-kvalifikationen.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Jones ignorerer Scholes-sviner

Næste artikel

Herrera tænker kun på succes med United

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share