Busquets tilbage i Barcelona-truppen

Sergio Busquets var søndag tilbage i Barcelona-truppen efter at have været ude med en ankelskade. Den spanske midtbanespiller ser dermed ud til at være klar, når Barcelona torsdag møder United i deres Europa League-returopgør.

Barcelonas Sergio Busquets var ikke med, da klubben senest spillede 2-2 med Manchester United på Camp Nou i deres første Europa League-opgør. Søndag var den spanske midtbanespiller tilbage i truppen, da Barcelona slog Cadiz 2-0 i den spanske liga.

På torsdag tager Barcelona til Manchester for at spille returopgøret mod United på Old Trafford. En skadesramt Pedri og en karantæneramt Gavi vil begge være ude af truppen til returopgøret. Det må derfor siges at være et boost for Barcelona, at Busquets nu er tilbage fra sin ankelskade.

Sergio Busquets var en del af truppen, da Barcelona i 2009 og 2011 slog Manchester United i Champions League-finalen. Den nu 34-årige Busquets har de sidste mange år været en stor del af Barcelona-holdet og kan få en vigtig rolle, når returopgøret skal spilles på Old Trafford.

2 kommentarer
  1. Hmm ikke så gode nyheder fra Barcelona hvis man holder med United på Torsdag…

    Håber inderligt at Martial er klar til kampen, er så træt at Weghorst og alle hans åbenlyse mangler….men med Sabitzer og Casemiro i maskinrummet centralt ser det godt ud trods alt.

    GGMU

  2. Ja de bliver godt for Barcas midtbane, men den for kamp til stregen, glæder mig til at se en United midtbane bestående af Casemiro og Sabitzer, tror virkelig de vilde sammen inde centralt, så bliver der sgu lukket af inde centralt..💪🙂 vi vinder Torsdag
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

The Times: Bank sender streng påmindelse til mulige købere

Næste artikel

Qatarsk bud vækker bekymring hos MUST

ANNONCE