Butt: Vi søger den rette mand til u23-jobbet

Nicky Butt står i øjeblikket med to roller i Manchester United, men ser frem til snart at slippe for tjansen som u23-træner.

Nicky Butt er normalt leder af Uniteds akademi, men siden Warren Joyce i slutningen af 2016 valgte at takke ja til rollen som manager i Wigan, har 41-årige Butt også fungeret som midlertidig u23-cheftræner.

Efter tre titler de seneste fire år, har u23-holdet det noget sværere i år. Det unge mandskab har døjet med skader og mangler en ægte angriber til at sende bolden i kassen. I går blev det til en sejr på 1-0 mod Liverpool, og Nicky Butt kunne efterfølgende fortælle, at der snakkes med potentielle nye trænere til holdet.

– Vi ser på det, og er i den del af processen, hvor vi har nogle job-interviews. Forhåbentlig vil vi inden længe have en på plads. Det er en vigtig aldersgruppe, da det er sidste skridt inden førsteholdet eller et skifte til andre klubber for at skabe sig en karriere. Så vi vil ikke forhaste os, vi vil have den rette mand ind, sagde Butt til manutd.com.

Nicky Butt har siden han lagde støvlerne på hylden, været træner for Uniteds u19-hold i de europæiske kampe og været assistent i et par kampe for Ryan Giggs, inden han i sommers tog jobbet som leder af Uniteds akademi. Denne rolle er Butt glad for, og han ser frem til igen at kunne fokusere 100% på denne del af jobbet i United.

– Jeg kommer ikke til at savne det. Min stemme er helt væk efter hver kamp. Jeg tænker ellers hver gang, at jeg vil tage det mere roligt og afslappet. Men jeg vil være en del af det og lever mig ind i det. Så jo, jeg nyder skam rollen, men glæder mig til at fokusere fuldt ud på rollen som chef for akademiet.

– Der er et større og vigtigere job her i klubben, nemlig at få gjort det helt rigtige for u12 op til u23. Og jeg glæder mig virkelig til den del af arbejdet igen, lyder det fra Nicky Butt.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Jones elsker at forsvare

Næste artikel

Rygte: United lurer på Dolberg

ANNONCE