Caborn: Tal ud Glazer!

Malcolm Glazer blev i denne weekend flere gange spurgt om hans intentioner med Manchester United, da medierne mødte ham ved flere lejligheder. Men som…

Malcolm Glazer blev i denne weekend flere gange spurgt om hans intentioner med Manchester United, da medierne mødte ham ved flere lejligheder.

Men som sædvanlig, så nægtede amerikaneren at besvare journalisternes spørgsmål, som mange fodboldfans i øjeblikket venter at på svar på.

Nu melder den engelske sportsminister sig så i koret og vil have en udmelding fra Glazer.

“Jeg har bedt Hr. Glazer åbne op for dialoger og diskussioner med klubben, personalet og selvfølgelig supporterne samt fodboldverdenen generelt.
Der er bekymring i fodboldverdenen om hvad Glazer vil med hans investering i Manchester United. Jo hurtigere han åbner op for diskussioner, jo bedre,” udtaler ministeren til Sky Sports.

“Jeg er sikker på Hr. Glazer vil sikre at Manchester United fortsætter som en af de mest succesfulde og populæreste fodboldklubber i Verden, men jo hurtigere han få lagt kortene på bordet, jo bedre vil det blive for alle.
Jeg mener Manchester United og engelsk fodbold er meget, meget vigtigt for vores nation,” lød beskeden fra ministeren, som havde forståelse for Manchester Uniteds bestyrelse der i dag anbefalede de resterende aktionærer i Manchester United at sælge til Glazer.

Samtidig opfordrede ministeren UEFA til at få givet Liverpool en billet til Champions League.

Forrige artikel

Ikke overraskende udmelding fra bestyrelsen

Næste artikel

Gardner trækker sig som ventet

ANNONCE