Cantona: Ferguson vil gøre det igen

Eric Cantona kunne efter, at have set kampen imod Chelsea igår, forudsige, at Manchester Uniteds tid langt fra er ovre, og at Sir Alex Ferguson sagtens…

Eric Cantona kunne efter, at have set kampen imod Chelsea igår, forudsige, at Manchester Uniteds tid langt fra er ovre, og at Sir Alex Ferguson sagtens kan overhæle Arsenal med sin 3. generation af et vindende hold.

“Man bliver nødt til, at være modig for at gøre det, som Sir Alex er igang med. Han har gjort det før og han kan gøre det igen. Alligevel så tvivler folk hans position. Hvem er det som har den mening? Sindsyge folk!
De burde høre hjemme på et psykiatrisk hospital.
Jeg elsker United og jeg tror ikke, at Arsenal har den samme klubånd som der er på Old Trafford. For mig, så er Arsenal ikke et hold med en identitet,” lyder den hårde udmelding fra den største spiller i Manchester Uniteds historie til Manchester Evening News..

Franskmanden overværede lørdag kampen imod Chelsea, efter han i fredags var på Old Trafford for at præsentere en helt ny “Eric Cantona” kollektion i Uniteds Megastore.
Noget af en kodrejning for manden, som i 1997 valgte at træde tilbage, da han mente der gik alt for meget forretning over hans karriere.

Efter en noget skuffende sæson for Manchester United, hvor klubben nu kun har chance for, at vinde FA Cuppen, så vurderer Cantona, at den engelse pokalturnering stadig er stor og vigtig.

“Jeg elskede FA Cuppen. Jeg elskede de store kampe og at spille for at vinde noget. Spillerne elsker disse slags kampe. Det er stadig en stor pris og det er vigtigt for United at fortsætte med, at vinde sådanne turneringer,” udtalte Cantona til avisens søndagsudgave.

Sir Alex Ferguson lovede efter kampen, at United nok skulle vende hjem fra Cardiff med pokalen, da han tog afsked med Old Trafford for denne sæson.

“Vi vil bringe pokalen tilbage om 2 uger. På vegne af alle i klubben, så vil jeg gerne takke alle for deres storartede støtte. Vi ses i Cardiff,” lød ordene fra Ferguson efter sæsonens sidste kamp på Old Trafford.

Du kan læse MENs interview med Kongen her:
Trust Fergie to bounce back, says Eric.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Jones og Spector bliver hædret

Næste artikel

Søndagens transferrygter

ANNONCE