Carragher: United bør stadig satse på Zlatan

I søndagens topkamp spillede Rashford og Lingard glimrende på toppen i fraværet af Zlatan Ibrahimovic. Jamie Carragher mener dog, at United stadig bør satse på svenskeren i næste sæson.

Det lignede, at Zlatan Ibrahimovic blev sparet i søndagens kamp mod Chelsea med tanke på returopgøret mod Anderlecht i Europa League på torsdag. Men José Mourinho sagde efterfølgende, at der jo også kunne have været tale om en taktisk disposition fra egen side.

I fraværet af svenskeren gjorde mere energiske Jesse Lingard og Marcus Rashford det glimrende. Og det har efterfølgende fået en debat til at starte. Er United bedre stillet med mere mobile spillere end Zlatan på de offensive pladser? Ikke hvis man spørger Jamie Carragher.

– Mangler han noget mobilitiet og fart? Ja, men det ved man, når man henter ham. Hele pointen er, at United skal have hurtige kanter, og Marcus Rashford giver dem den mobilitet i spillet. Zlatan bidrager med andre ting og hjælper de andre spillere meget, siger den tidligere Liverpool-anfører til SkySports. 

– Hvis Rashford spiller på toppen næste år, så tror jeg ikke, han får det samme antal mål som Zlatan. Vi skal heller ikke glemme, det bare var én kamp. Han har helt sikkert været deres bedste spiller i den her sæson.

Zlatan Ibrahimovic har indtil videre scoret 28 mål i 45 kampe for i den røde trøje.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lingard hylder Herrera

Næste artikel

United bryder 10 år gammel stime

Relaterede artikler
Total
0
Share