Carrick har forventninger til Martial

Det var ikke kun fans rundt om i verden, der hævede øjenbryn, da United havde købt Anthony Martial for et rekordhøjt beløb. Michael Carrick erkender, at et par af spillerne også var en smule overraskede.

I sidste uge kom det frem, at holdets anfører, Wayne Rooney, ikke kendte til Anthony Martial. Nu indrømmer viceanføreren, at heller ikke han kendte meget til den unge franskmand.

– For at være fuldstændig ærlig, så vidste jeg som mange ikke meget om ham, men det gør jeg nu, udtalte midtbanespilleren til ESPN i kølvandet på sejren over Liverpool.

– Det bliver ikke meget bedre end det, gør det? At komme på banen og score sådan et mål mod Liverpool. Han gjorde det godt, og den afslutning var bare fantastisk. Han var så rolig.

Med et prisskilt på op mod 350 mio. kr. plus eventuelle bonusser alt efter præstationer, så er forventningerne til franskmanden høje. Michael Carrick er vis på, at tiden vil vise, at pengene er givet godt ud.

– Jeg er sikker på, at hans selvtillid er høj efter sådan en start. Hvis det er noget, der hæver forventningerne til ham, må det være sådan. Det er en del af fodbold. Mod Liverpool kom han dog ind fra bænken og gjorde en forskel, så jeg synes, du kan sige, at fremtiden er lys.

Carrick, Martial og resten af truppen er i dag rejst til Holland, hvor de tirsdag aften møder PSV Eindhoven i den første kamp i Champions Leagues gruppespil.

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her 

Forrige artikel

Angel di Maria: Det gik ikke med England og Louis van Gaal

Næste artikel

Mata: En perfekt dag

ANNONCE