Carrick hylder ‘kæmpe’ sejr på Anfield

Michael Carrick var begejstret efter søndagens sejr mod Liverpool. En sejr han kalder for ‘kæmpe stor’ i Uniteds Premier League kampagne.

I fredags forlængede viceanføren sin kontrakt og i søndags kom så en af sæsonens mere betydningsfulde sejre, da Liverpool blev besejret på Anfield. Carrick spillede en sikker rolle i motorrummet på midtbanen, og han var en af årsagerne til, at United særligt i første halvleg dominerede. Selv var han også ganske tilfreds.

– Det her (Anfield Road, red.) er et vigtigt sted at vinde. Ligegyldigt hvor de to hold ligger i ligaen, så er det altid et kæmpe opgør. Grundet holdenes placering i denne sæson, er sejren i dag endnu mere vigtig. De jagter os i ligaen, så det er en kæmpe sejr, udtalte han til MUTV.

– Vi spillede en rigtig god første halvleg, det var en af de bedre, jeg har spillet på Anfield. De presser altid på og forsøger at skrue tempoet i vejret, men vi fik spillet bolden udenom dem og vi skabte problemer for dem. Vi var fortjent foran ved pausen.

Midtbanespilleren var en af flere spillere, der spillede en stor kamp. Dog var han ikke i tvivl om, at den sande helt var Juan Mata.

– Jeg synes, at nummer to mål var helt fantastisk. Det første mål var også godt, men jeg tror, han er mest stolt af det andet mål, og jeg er sikker på, at det vil blive gengivet et par gange.

Manchester United har vundet de tre seneste kampe i Premier League, efter at Carrick er kommet tilbage fra en skadespause.

 

Forrige artikel

Se Gerrard udvisning igen... i Lego

Næste artikel

FA åbner sag mod Skrtel

ANNONCE