Carrick: Vi skal rejse os mod City

Det er ikke kun fans, som har det hårdt efter nederlag til rivalerne, det påvirker også spillerne. Derfor skal der kæmpes hårdt for sejr og succes i morgen mod City, siger Carrick.

Nederlaget forrige weekend på 0-3 til Liverpool gør stadig ondt på mange fans. Og generelt har United ikke haft den store succes mod rivalerne og de andre tophold i denne sæson. Det skal der ændres på i morgen, når naboerne fra City gæster Old Trafford.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det var en skidt dag, og vi led ligeså meget som vores fans. Det er forfærdeligt, og kan man undgå det forlader man ikke huset og tænder ikke for tv’et i flere dage efter. Sådan noget som at tabe på den måde hjemme til Liverpool det gør ondt, og vi ved godt hvad det betyder for fansene. Men vi tænker ikke over hvad der er sket tidligere, vi går ind til tirsdagens kamp uden at se tilbage, siger Micharl Carrick i følge the Sun.

United tabte det omvendte opgør med 4-1 på Etihad Stadium, i en kamp hvor United aldrig rigtig formåede at presse et godt spillende hjemmehold. I morgen skal City bruge alle tre point, hvis de vil holde trit med Chelsea i kampen om titlen. Så gæsterne vil uden tvivl være top-motiverede og håber at kunne sende United længere ned i tabellen.

Michael Carrick er klar over, at spillet og resultaterne ikke har været prangende i denne sæson, og at det til tider har været hårdt at se på for fansene. Specielt hjemme på Old Trafford, der slet ikke har været den fæstning det tidligere var. Men spillerne arbejder på at forbedre det, og første skridt tages mod City i morgen.

– Vi er helt på linje med fansene, og ønsker det samme som dem. Jeg har været en del af denne klub i lang tid, og ved hvad disse kampe mod rivalerne betyder for fansene. Den i morgen er en meget vigtig en for alle. Vi går ind til City-kampen uden at se tilbage, og er klar til kampen. Det bliver selvfølgelig en svær kamp, men det vil det være for begge hold, siger Carrick.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Vil du se Premier League-trofæet?

Næste artikel

Evra: Vi skal spille med hjertet

ANNONCE