Carroll bør starte inde

I gårsdagens kamp gik Tim Howard igen fra banen med en miserabel præstation mod sig. Howard måtte efter kampen bære ansvaret for Lyons første mål, hvor…

I gårsdagens kamp gik Tim Howard igen fra banen med en miserabel præstation mod sig.

Howard måtte efter kampen bære ansvaret for Lyons første mål, hvor han ikke kunne holde på bolden hvorefter en Lyon-spiller let kunne prikke bolden ind til 1-0.

Dermed var det Howards andet drop i ligeså mange kampe og det har medvirket til at flere United-fans nu skriger efter at lade Roy Carroll få chancen i målet.
Carroll stod fremragende, da Howard fik en velfortjent pause i sidste sæson og her gjorde han det så godt, at han var tæt på at hugge Howards plads permanent, men Ferguson stod ved Howard.

Ifølge SkySports, så er Carroll den bedste målmand i Manchester United siden Schmeichel. Det viser ihvertfald statistikkerne.

Carroll har spillet 23 kampe og kun indkasseret 12 mål, og har en redningsprocent på hele 82%. Det betyder, at der indtil nu er gået 160 minutter mellem hvert af hans indkasserede mål.

Tim Howard derimod har spillet 37 kampe, indkasseret 36 og har en redningsprocent på 73%. Det betyder at der er gået 92 minutter mellem hvert af de indkasserede mål.

Næsten samme statistik gælder for Fabien Barthez, som netop Howard slog af pinden i sidste sæson.
Franskmandens statistik i United lød på 92 kampe, 88 indkasserede mål og en redningsprocent på 73%. Dermed er der ligesom hos Howard gået 92 minutter mellem hvert indkasseret mål.