Carroll skifter til League One

Den tidligere Manchester United-målmand Roy Carroll skifter til Notts County på en et-årig aftale.

For mindre end ti år siden vogtede Roy Carroll hjemmeholdets mål på Old Trafford. Nordirerens næste udfordring bliver dog i nogle langt mere beskedne rammer. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

For 36-årige Carroll har i dag skrevet under på en et-årig aftale med League One-klubben Notts County. Det meddeler flere medier, heriblandt Talksport. 

Carroll var i Manchester United i perioden 2001-2005 og nåede at optræde 49 gange for de 20. dobbelte mestre. Målmandens tid i Manchester var dog også præget af stor turbulens, hvor United i årene 2003-2005 gennemlevede den største krise i nyere tid under Sir Alex Ferguson. 

Efter Manchester United skiftede Carroll til West Ham og senere Rangers FC. I 2009 gik turen til Danmark og OB, der havde glæde af målmanden i knap halvanden sæson. 

Roy Carroll var senest på kontrakt hos de græske mestre fra Olympiakos, som United slog ud af ottendedelsfinalen i Champions League i sidste sæson. 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: West Ham lune på Zaha

Næste artikel

Van Gaal: Dommens dag nærmer sig

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share