Van Gaal: Dommens dag nærmer sig

Louis van Gaal slår fast, at han er klar til at rydde op i truppen, når United efter nattens kamp mod Liverpool vender hjem fra USA.

Snart vil fodboldverdenen få et endnu klarere indtryk af, hvilke spillere der kommer til at udgøre stammen på Louis van Gaals Manchester United-mandskab i næste sæson. 

De detroniserede mestre har i løbet af de seneste uger optrådt mod LA Galaxy, AS Roma, FC Internazionale og Real Madrid under holdets træningstur i USA. Det betyder, at den 62-årige hollænder nu har fået dannet sig et overblik over, hvilke spillere der har en fremtid under hans ledelse på Old Trafford. 

– Jeg kommer med domme efter turen. Jeg har ladet alle spillerne optræde, så jeg ved mere end tidligere, siger van Gaal til Sky Sports og fortsætter. 

– Men det er nødvendigt at komme med domme i fodbold. Man skal altid give en spiller mulighed for at skifte, når man kan se, at udsigten til spilletid ikke er så stor. Man skal sige det i god tid. For den 31. august er det for sent. Jeg vil fortælle spillerne, hvad jeg mener, efter turen. 

Javier Hernandez, Shinji Kagawa, Marouane Fellaini og Wilfried Zaha er nogle af de spillere, som engelske medier hyppigt rygter væk fra United. 

Manchester United har indtil videre vundet samtlige af sine træningskampe – tre i ordinær spilletid og en efter straffesparkskonkurrence. 

Klubben møder natten til tirsdag ærkerivalerne fra Liverpool i den sidste kamp på turen rundt i USA. 

 

Forrige artikel

Carroll skifter til League One

Næste artikel

Van Persie er tilbage

ANNONCE