Casemiros agent: Han har set alle kampe og regnet point

Ifølge Casemiros agent, Óscar Ribot, så har Casemiro været limet fast til skærmen, regnet point og talt dage før han var kampklar igen under sin karantæne.

Casemiro har måtte se på de seneste kampe, efter han har afsonet sin karantæne på fire spilledage. Det har dog ikke afholdt ham fra at se fodbold, og Casemiros agent, Óscar Ribot, nævner, at brasilianeren har set alle Uniteds kampe.

– Den her måned, har han set alting, regnet på hvor mange point, der var brug for, samt hvor mange dage der var tilbage [af karantænen].

Ribot nævner også, at det har taget hårdt på Casemiro ikke at kunnet spille, da han vil ud og vinde titler.

– At tage fodbold væk fra ‘Case’ er som at tage mad fra bordet. Det er som om, at han ikke kan leve, ikke kan ånde. Han vågner op og tænker på fodbold til han falder i søvn.

– Casemiro har skrevet undet på en fire årig kontrakt, plus et. Han er kommet for at vinde titler. Den her måned har været hård, for han tænker ikke på andet.

Det er ikke kun egenskaber på banen som Ribot ser. Casemiro har ifølge ham nemlig store træneregenskaber, da han ser alle kampe, han kan.

– Han ser hundredevis af kampe. Alle hold, alle ligaer. Jeg har set ham se kinesiske kampe, fordi der altid er nogle specielle detaljer. Han siger, at han ikke vil være træner, men det bliver han. Han er allerede en i en fodboldspillers krop.

Forrige artikel

Ten Hag bekræfter: Yderligere to afbud mod Sevilla

Næste artikel

Christian Eriksen med i Uniteds podcast

ANNONCE