Charlton: Fansene kommer til at elske Zaha

Klublegenden Sir Bobby Charlton ser frem til, at Wilfried Zaha folder sit talent ud for Manchester United i den kommende sæson foran fansene.

Da Manchester United sikrede sig Wilfired Zaha fra Crystal Palace i januar i år, var der ikke mange af klubbens fans, der kendte til Zahas talenter.

Nu har Zaha spillet med i Manchester Uniteds kampe på sommerturen til Asien, hvor det også er blevet til et mål for de røde djævle af englænderen.

Manchester United-legenden Sir Bobby Charlton tror på, at 20-årige Zaha kan være en fare over for Uniteds modstanderes forsvarsspillere og blive en favorit blandt Manchester Uniteds fans.

Charlton: Han er stjernen på turen til Asien

– Da vi skrev under med ham (Zaha, red.) fra Crystal Palace, var han en selvtillidsfuld fyr, og han har måske været stjernen på turen i Asien. Giv ham bolden, og det eneste, han vil, er at udfodre forsvarsspillere og smadre bolden i nettet. Jeg tror, at vores fans vil komme til at elske ham, siger Sir Bobby Charlton ifølge flere engelske medier.

Vil du se Wilfried Zaha finte modstanderens forsvarsspillere på Old Trafford, når Manchester United spiller i Premier League? Så se OldTrafford.dk’s udbud af rejser til Manchester, hvor du kan opleve de røde djævle i virkeligheden

► Se OldTrafford.dk’s fodboldrejser fra 1.595 kroner

Forrige artikel

Moyes: Mourinho er en stor manager

Næste artikel

Phil Jones glæder sig til sæsonstart

ANNONCE