Charlton: Scholes er en sand legende

Paul Scholes vil i morgen blive inviteret ind i klubben af spillere, som har optrådt over 500 gange for Manchester United i morgen, når United møder…

Paul Scholes vil i morgen blive inviteret ind i klubben af spillere, som har optrådt over 500 gange for Manchester United i morgen, når United møder Liverpool.

“The Ginger Prince” kunne have fejret jubilæet allerede i sidste sæson, men desværre blev han ramt af en alvorlig øje-sygdom, som nær var ved at koste ham synet.

Blandt de personer, som Scholes fra og med i morgen kan komme i klub med, er Sir Bobby Charlton, som i dag havde et par ord tilovers for den rødhårede midtbanespiller fra Oldham.

“Paul Scholes er uden den mindste tvivl en af de største midtbanespillere, som United nogensinde har udviklet. Jeg kan ikke fatte, han er ved at runde 500 kampe. For mig, så er han stadig den unge knægt, jeg så for 12 år siden,” sagde Charlton i dag til The Sun.

Scholes kommer til kampen i morgen med målnæse. Således var han manden, som indledte scoringerne mod FCK i midtugens Champions League.

Forrige artikel

Rooney: Intet bedre end at slå Liverpool

Næste artikel

Le Guen: Bardsley bliver hvis han vil

ANNONCE