Charltons manager: Jeg håber Manchester United vinder turneringen

Charlton-manager Dean Holden fortalte efter kampen om sin drengedrøm, der gik i opfyldelse og et møde han aldrig glemmer.

43-årige Dean Holden er til dagligt manager for League One-holdet Charlton, og til gårsdagens kamp på Old Trafford gik en drøm i opfyldelse. Holden er livslang Manchester United-fan og selv om kampens resultat ikke blev som ønsket, gav gensynet med Old Trafford en ganske særlig oplevelse.

– Erik kom efter kampen og inviterede mig op på sit kontor. Vi delte en flaske øl sammen og han gav mig en flaske vin til min kone, og jeg fik en trøje med Rashford, har Holden udtalt til CharltonTV, hvor han afslørede endnu en invitation fra Erik ten Hag,

– Men endnu vigtigere, så inviterede han mig til Carrington for at se, hvordan de gør. For en ung træner som mig er det uvurderligt at lære fra nogle af de bedste folk

Mødet med Erik ten Hag har gjort stort indtryk på Holden.

– De havde gjort en masse arbejde på os. De tager hver kamp seriøst, og de forberedte sig på os lige så meget, som de vil gøre mod Manchester City i weekenden. Det viser de standarder, de sætter, og de havde nogle rigtig gode ting at sige om nogle af vores unge spillere. Det glæder mig virkelig og det er aftenens største ting, synes jeg, sagde Holden.

På pressemødet efter kampen beskrev Holden yderlige sin respekt for sin hollandske kollega.

– Jeg har stor respekt for Erik. Jeg har på afstand set, hvordan han har fået forbindelsen tilbage til fansene og fokuseret på kulturen. De der 10-15 minutter, hvor vi snakkede, fik jeg et indblik i, hvad ledelse på topniveau handler om. Min respekt for ham er blevet endnu højere og  selvfølgelig ville jeg håbe, at de fortsætter og vinder turneringen, bekræftede Holden.

Charlton-manageren havde sin familie med på Old Trafford-tribunen for at overvære den særlige personlige begivenhed tirsdag aften.

Holdens far, der er dedikeret fan af Manchester United og har fulgt klubben tæt gennem hele sit liv, så kampen med nære familiemedlemmer fra direktørafsnittet.

– Det var ret magisk. Det var en utrolig oplevelse. Min far er over 70 år gammel og kommet her (Old Trafford red.) igennem 60 år, og det har været et specielt øjeblik for ham med sin familie at se sin søn dernede, udtalte Holden inden han igen kom ind på, hvilket stort personligt øjeblik kampen var for ham.

– Jeg har stået og siddet i hvert hjørne af dette stadion gennem årene, men jeg havde aldrig rigtig troet på, at jeg ville stå i det tekniske område. Det, det viser bare, at hvis du arbejder hårdt nok, og du har en lille smule held, så er alt muligt, sluttede Holden.

Forrige artikel

Officielt: United-emne Joao Felix skifter til Chelsea

Næste artikel

Forest venter i ligacuppens semifinale

ANNONCE