Chelsea: Ferguson er for gammel

Ken Bates lægger nu låg på denne uges rygter i England, om at Chelseas russiske ejer, Roman Abramovich i løbet af juli måned havde tilbudt Sir Alex Ferguson en kontrakt på Stamford Bridge.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ferguson røbede overfor Manchester Evening News at London klubben ikke kun ville have Peter Kenyon, men også manageren selv.
Flere personer i Chelsea har sidenhen benægtet dette og nu er det også gået formanden for øre, at Ferguson har udtalt sig således:

“Det ville være unfair overfor Claudio Ranieri. Uden at være ond, så ville vi ikke prøve at få en 61-årig,” fortalte Ken Bates til ITV før Chelseas kamp imod Tottenham Hotspurs.

Chelsea manager Ranieri har måttet lægge øre til flere onde rygter om at den nye ejer i Chelsea ville have en anden manager på posten.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Dagens holdopstillinger

Næste artikel

United fik smal sejr over Charlton

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share