Chicharito dobbelt målscorer for Mexico

Javier Hernández er stadig skarp. Det beviste han, da Mexico og Nigeria spillede 2-2 i en venskabskamp.

Det blev til to mål for Chicharito, da Mexico og Nigeria fredag krydsede klinger i en landskamp.

Hernández kunne allerede efter 21 minutter modtage bolden umarkeret fra Pablo Barrera, og fra kort afstand satte Manchester United-spilleren foden på det flade indlæg og dirigerede bolden i det lange hjørne til 1-0.

Men Nigerianerne ville det anderledes. Barrera skulle nemlig endnu mere i en hovedrolle, da han blev udvist kort efter 1-0-målet. Efterfølgende scorede Brown og Ogu, som sendte Nigeria foran.

Chicharito var dog ikke færdig. Igen i det 71. minut stod han nemlig klar foran mål, hvor han igen satte foden på et indlæg, denne gang fra Carlos Salcido, og dermed sikrede det endelige 2-2-resultat.