Chicharito ønsker mere spilletid

Den altid målfarlige angriber håber snart at kunne få mere spilletid i United, ellers må han se sig om efter andre muligheder.

Blot to gange i denne sæson er Chicharito startet inde, og tre gange er den målfarlige mexicaner kommet ind fra bænken. Det er ikke blevet til meget spilletid for Hernandez, som fik en langsom start under Moyes grundet ekstra ferie efter Confederations Cup med Mexico.

Indtil videre er det også kun blevet til en enkelt kasse fra Chicharitos side i denne sæson, nemlig det afgørende mål i sejren mod Liverpool i Capital One Cup. Chicharito er trods manglende spilletid indtil videre glad for livet i United.

– Jeg er i gang med fjerde år i Manchester, og som jeg altid har sagt, er jeg lykkelig for at spille for en af de bedste klubber i verden. Jeg er glad, og hver eneste dag gør jeg mit bedste for at få mere spilletid. Vi ønsker alle at bidrage så meget som muligt, så klubben kan vinde titler, siger Chicharito til mexicansk tv.

Hård konkurrence i front

Der er dog hård konkurrence om pladserne i angrebet for United. Robin van Persie har været topscorer i Premier League de sidste par sæsoner, mens Wayne Rooney har fået en fremragende start på denne sæson.

Chicharito er glad for at spille sammen med to af verdens bedste angribere, men den hårde konkurrence kan tvinge ham væk fra United.

– Jeg kæmper og arbejder hårdt for at tilkæmpe mig en plads i startopstillingen. Jeg ved at mine præstationer en dag vil give mig en fast startplads, enten her i United eller et andet sted. Jeg skal bare have flere muligheder for at vise hvad jeg kan.

– Konkurrence i truppen er vældig hård, men det er en god og sund konkurrence. Det hjælper en del, og vi vil alle gerne starte inde. Hvem kan ønske sig bedre makkere at kæmpe mod end dem (Rooney og van Persie, red), siger Chicharito.
 

Forrige artikel

Juventus jagter Vidic

Næste artikel

Fire julekampe rykkes

ANNONCE