Chiles landstræner: Sanchez mangler kærlighed i Manchester

Alexis Sanchez præsterer i øjeblikket på højt niveau for Chile under Copa America. Ifølge landstræner Reinaldo Rueda er det fordi, at han motivation, følelser og relationer til sit land – noget som han på ingen måde har til Manchester United.

Uniteds udskældte 7’er Alexis Sanchez har på to kampe under Copa America scoret lige så mange mål (2), som han præsterede på 27 kampe i den netop afsluttede sæson for “de røde djævle”.

I fredags blev han matchvinder mod Ecuador, da Chile vandt 2-1. På det efterfølgende pressemøde blev landstræneren Reinaldo Rueda bedt om at forholde sig til, hvorfor Sanchez præsterer på landsholdet, men ikke for klubholdet:

– Han har motivationen, følelserne og relationerne på landsholdet, som han ikke har i Manchester, sagde Rueda ifølge Stadium Astro. 

– Vi har gjort et fremragende stykke arbejde med ham. Vi har givet ham varme og kærlighed, hvilket er, hvad han mangler. 

At Alexis Sanchez har det svært på Old Trafford er åbenlyst for selv de mest dårligt seende. Jose Mourinho og Ed Woodward gjorde den tidligere Arsenal-stjerne til en af de højst lønnede i hele Premier League, og chileneren har kvitteret ved at være underpræsterende i halvandet år. 

Tilbage i maj skrev Andy Mitten i en blog for FourFourTwo, at holdkammeraterne i United rent faktisk er begyndt at vende sig mod Sanchez – et udsagn der i så fald bakker landstræner Ruedas påstand op. 

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Gary Neville opfordrer til at tage Lingard-video med et gran salt

Næste artikel

Medie: United kræver Icardi i bytte for Lukaku

ANNONCE