City melder racisme-episode til politiet

Der blev kastet med ligthere mod Fred og lavet abegestikuleringer mod ham og Jesse Lingard, da City tabte 2-1 til United. De involverede fans kan se frem til livstidskarantæne fra Etihad.

Kampen mellem Manchester City og Manchester United lørdag den 7. december vil blive husket for en fremragende præstation af “de røde djævle”, der efterlod de regerende mestre på røven. 

Men en mindre parentens i kampen var en uheldig episode i anden halvleg, hvor Fred og Jesse Lingard blev udsat for – hvad der på billederne så ud som – racistisk hån fra hjemmeholdets fans. 

Manchester City er kommet med en prompte reaktion: 

– Vi har meldt det til politiet i Manchester og samarbejder nu med ordensmagten om at finde de involverede, lød det fra klubben i en pressemeddelse

– Klubben har en nultolerance-politik overfor al slags diskrimination, og enhver der findes skyldig i racistiske tilråb får karantæne fra klubben på livstid. 

Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær kommenterede også på episoden efter kampen: 

– Vi er nødt til at have sparket det ud (racismen på lægterne, red.) Vi taler om det hver uge. Personen burde aldrig have lov til at blive lukket ind på stadion igen, sagde Solskjær til Sky Sports.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær: Flere og flere vil forstå, hvad det er, vi prøver på

Næste artikel

Highlights: Da United malede byen rød

ANNONCE