Cole forsvarer problemerne med Sheringham

Det kom som en overraskelse for stortset alle i Manchester United, da Andy Cole og Teddy Sheringham kom så meget i splid, at de slet ikke hilste eller…

Det kom som en overraskelse for stortset alle i Manchester United, da Andy Cole og Teddy Sheringham kom så meget i splid, at de slet ikke hilste eller talte med hinanden, da de to blev forenet i Manchester United tilbage i 1997.

Efter et skænderi gik det nemlig galt for de to, som ellers begge kommer fra London og derfor var forventet at ville hodle sammen i Manchester. Seneste har Ryan Giggs udtrykt sin forundring over den splid, som skete mellem de to angribere, i hans nye selvbiografi, som udkom for få uger siden.

Men selvom begge spillere nu er blevet ældre, så fortryder de det ikke – ihvertfald ikke for Andy Coles vedkommende:

“Folk har sine forskelligheder, men han og jeg opnåede en masse i Manchester United.
Jeg tog en beslutning dengang.
Ville jeg tage samme beslutning nu som 34-årig? Nok ikke, men vi vidste at ingen spiller er større end klubben. Vi spillede for at vinde og sådan var dét,” siger Andy Cole overfor dagens The Mirror.

SPliden mellem de to begyndte efter Sheringham offentligt gav Cole skylden for et mål, som Bolton scorede imod United tilbage i februar 1998.

“Fodbold er et hodlspil og ikke alle kommer godt ud af det med hinanden. Men vi blev nødt til det og vi gjorde det rigtigt, uanset om vi snakkede med hinanden på og udenfor banen.
Jeg gjorde hvad jeg følte var rigtigt. Når jeg ser tilbage på min karriere, så jeg må indrømme at mine problemer med folk kunne have været trivielle.
Men dengang fandt jeg det ikke trivielt,” forklarer Andy Cole.

Sheringham og Cole mødes i morgen, når Manchester City møder Sheringhams West Ham.

Andy Cole kunne desuden afsløre at hans søn Devante på 10 år er startet i Citys ungdomsakademi.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ferguson: Keane-exit ikke definitivt

Næste artikel

Dagens startopstilling

ANNONCE