Cole truer med at sagsøge Ruud

Nistelrooy har som bekendt allerede taget ansvar for hændelsen og han har samtidigt undskyldt overfor Ashley Cole, men det er åbenbart ikke nok for…

Nistelrooy har som bekendt allerede taget ansvar for hændelsen og han har samtidigt undskyldt overfor Ashley Cole, men det er åbenbart ikke nok for Arsenals dårligste taber.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

”Vi kigger på mulighederne for et sagsanlæg, måske for voldeligt overfald, men jeg kan ikke se hvorfor Ashley skulle gøre det,” sagde spilleren agent ifølge Sky Sports.

”Det er kun fordi, at Ashley er den flinkeste fyr indenfor fodbold, en rigtig gentleman, at han sikkert ikke vil gå igennem domstolene med det her,” fortalte Jonathan Barnett om spilleren, der i går blev udpeget af den engelske tabloidavis, the Sun, som værende den Arsenal spiller, der angiveligt havde kastet pizza og/eller suppe på Sir Alex Ferguson efter kampen.

Eskapaderne efter kampen resulterede i, at Sir Alex skulle skifte tøj inden pressemødet efter kampen. Der er ellers blevet lagt låg på sagen, der ellers efterforskes af FA, men i dag er den første spiller trådt frem for at fortælle sin version af historien.

”Efter kampen, da vi skulle ned i spillertunnelen, så jeg at flere spille måtte skilles fra hinanden, der blev råbt, mens folk pegede fingre af hinanden og nogle skubbede sågar til hinanden,” kunne Arsenals Edu i dag berette.

Men ifølge Arsenal spilleren, var det ikke hans hold der lagde op til slagsmål.

”Jeg synes nogle af United spillerne var meget onde i søndags. Reyes blev nærmest sparket rundt på hele banen og Gary Neville tacklede så hårdt, at han burde være smidt ud i flere situationer,” fortsatte Edu.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ferguson vil stadig anvende Carling cup-strategi

Næste artikel

TV2 dækker demonstrationen i aften

ANNONCE