– Cup succes kan inspirere holdet

En sejr i FA Cuppen kan blive afgørende for hele det projekt, som Louis van Gaal er i gang med i United, mener Louis Saha.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester Uniteds største mulighed for sølvtøj i denne sæson, er en sejr i FA Cuppen. Løbet må efterhånden være kørt i Premier League, og der skal et mindre mirakel til, hvis Chelsea skal indhentes på førstepladsen.

Men en sejr i Cuppen kan være vigtig for holdet, hvis man ser det hele i et lidt større perspektiv. Louis Saha mener nemlig, at holdet kan bygge videre på en FA Cup triumf i de næste sæsoner.

– Turneringen er utrolig vigtig for spillernes selvtillid. Det ville være rigtig godt for managerens samlede projekt med en sejr. Det er helt klart en platform til at bygge videre på endnu mere succes, siger Saha til MUTV.

Saha er sikker på, at Arsenal bliver en stor mundfuld for United. Specielt en spiller hungrer efter at sende holdet ud i FA Cup mørket i endnu en sæson.

– Det bliver en fantastisk kamp, specielt når de spiller to forskellige slags fodbold. Det er altid meget underholdende kampe. Der er altid en fantastisk stemning i denne turnering.

– Det er specielt for en spiller som Danny Welbeck. Han har så mange minder med mange af modstanderens spillere. Han vil med garanti prøve at bevise, at han er god nok til at spille på dette niveau.

 

Forrige artikel

OldTrafford.dk debatforum virker igen

Næste artikel

Optakt: Swansea City – Manchester United

ANNONCE