Dagens rygter

Mens de fleste danskere nyder pinsen og solen, så er der gang i den på rygtebørsen. Vi ser her nærmere på dagens rygter.

Mens der fortsat er rygter fremme om, at United vil smide 60 mio pund for at hente franske Paul Pogba til klubben, er der også meldinger om, at en anden midtbanespiller fra Juventus kan være på vej til United.

Louis van Gaal skulle være meget lun på at gøre Arturo Vidal til omdrejningspunktet på midtbanen. Van Gaal har tidligere udtalt sig varmt om chileren, som han selv kan få set nærmere på, når Holland møder Chile i puljespillet ved VM.

Og skal man tro Telegraph og flere andre medier, kan Vidal måske få følgeskab af en landsmand på Old Trafford næste sæson. Alexis Sanchez var også et navn der blev kædet sammen med United, da han skiftede til Barcelona for få år siden, og nu skulle han igen være hot på Old Trafford.

20 millioner pund er United klar med til Barca, men også Juventus og flere andre engelske klubber er klar med en pose penge for den hurtige og målfarlige kantspiller.

Mens de fleste medier i England er enige om, at det blot er et spørgsmål om tid før Luke Shaw præsenteres i United, mener Daily Express at vide, at van Gaal har droppet Shaw og i stedet vil forsøge at hente Jordi Alba til United.

Alba har været godt spillende for Barcelona og det spanske landshold de seneste par sæsoner, og det er tvivlsomt om Barca vil sælge deres faste venstreback.

Mario Mandzukic har ikke fået meget spilletid for Bayern i denne sæson, men alligevel været mand for en del scoringer hos Guardionals mandskab. Med Lewandowski på plads i den tyske storklub, er der ikke udsigt til meget spilletid for Mandzukic næste sæson, og han ønsker angiveligt et skifte.

Det skulle have fået Arsenal og United på banen, og de to engelske klubber lurer på den målfarlige kroat. Og det er ikke bare Mandzukic som van Gaal lurer på hos Bayern München.

Thomas Müller er træt af at blive kastet rundt på banen og sidde en del på bænken, og overvejer et skifte til United, såfremt han ikke får garantier fra Guardiola. Desuden er Toni Kroos atter en spiller United skulle jagte, dog i hård konkurrence med Real Madrid.

Med så mange spillere på vej ind, skal der også sælges nogle, for ikke at have en spillertrup med for mange spillere. Rio Ferdinand har forladt Old Trafford, og er i følge flere medier tæt på at lave en aftale med Q.P.R. for næste sæson. Noget Rio ville kunne indkassere 80.000 pund om ugen for.

Marouane Fellaini skuffede i den forgangne sæson, og the Times skriver i dag, at United er klar til at sælge den store belgier allerede denne sommer. knap 28 mio pund måtte United betale for Fellaini, og klubben er indstillet på et tab af de større, da det forventes man ikke kan få mere end 15 mio pund for ham nu. Bydes dette, vil klubben slå til og sælge, skriver the Times.

Forrige artikel

United nu med medicinsk partner

Næste artikel

Van Persie har aldrig været fit i United

ANNONCE