Dagens transferhistorier

Vi tager et kig på rygterne fra de engelske formiddagsaviser. Der er en håndfuld spillere på vej ud.

Natten til tirsdag nåede sommerens helt store transfersaga sin ende, da Pogba blev præsenteret for United. Dermed ligner det, at Mourinho har de spillere, som han vil bruge for at mønstre et slagkraftigt hold i den nye sæson.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det virker dog uundgåeligt, at et par spillere skal forlade Old Trafford, hvis de drømmer om førsteholdsfodbold. James Wilson har ikke for alvor slået igennem siden en ellers lovende start, og et skifte virker til at være på trapperne. En lejeaftale med Fulham skulle være på trapperne, skriver Daily Star.

David Moyes skulle være meget interesseret i at hente et par tidligere United-folk til Sunderland. Ifølge Daily Mail er Paddy McNair og Donald Love på skottens radar. Sidstnævnte har afvist et tilbud fra Preston for at skifte til en Premier League-klub, udtaler Prestons manager.

Et af de store samtaleemner den sidste tid har været Mourinhos behandling af Bastian Schweinsteiger, der kom til klubben sidste sommer. Manchester Evening News skriver, at tyskeren genererer interesse, og han kan være væk, når vi når til september.

Og så er det helt underligt at skrive en opdatering på diverse rygter uden at skulle nævne Paul Pogba. Men han er jo heldigvis rød igen!

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho langer ud efter Wenger og Klopp

Næste artikel

Indblik i verdens dyreste transfer

ANNONCE