Dagens transferrygter

Det er småt med nyheder angående Manchester United, men der er kraftigt gang i rygtemøllen. Her kommer et lille overblik over spillere, der flere gange bliver nævnt på vej til eller fra Manchester United.

Manchester United er med i kvalifikationen til næste sæsons Champions League og udtalelser fra manager, Louis van Gaal, har indikeret, at der skal hentes nye spillere. Memphis Depay er sikret, men er der flere på vej?

Et rygte, der har været særligt varmt de sidste dage, drejer sig om spanske Sergio Ramos. Forsvarsspilleren, der til daglig spiller i Real Madrid, har to år tilbage af sin kontrakt, og han skulle angiveligt have ønsket et skifte væk fra Madrid, skriver Daily Mail.

Bastian Schweinsteiger fra Bayern München bliver også nævnt. Tyskeren har to år tilbage af sin kontrakt med mesterklubben. Legenden Lothar Matthäus har tidligere udtalt at et skifte til Manchester United kunne være godt for Schweinsteiger.

Det lader til at være meget sikkert, at franske Morgan Schneiderlin ikke spiller næste sæson for sin nuværende klub, Southampton. Der skulle dog være megen rift om midtbanespilleren, da både Arsenal og Tottenham – udover Manchester United – skulle have snøren ude.

Der er de sidste par dage opstået et rygte om, at argentinske Angel Di Maria skulle være på ønskesedlen i FC Barcelona. Det skriver The Mirror. Offensivspilleren har ikke haft den bedste første sæson for De Røde Djævle, men han har tidligere udtalt, at han ønsker at fortsætte i klubben.

Slutteligt er der denne sommers store transfersaga. David de Gea står utvivlsomt højt på ønskelisten i Real Madrid. Målmanden har kun et år tilbage af sin kontrakt med Manchester United. Den sidste måneds tid har der været stille fra spillerens lejr, men kontrakten er endnu ikke forlænget, og der historier i den engelske presse om, at han skulle have taget afsked med spillere og trænere i United.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Liverpool ved at snuppe forsvarsspiller

Næste artikel

Avis: United kræver verdensrekord for David de Gea

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share