Karakterbogen: United sender Liverpool ud af FA Cuppen

Syv mål og en scoring til United i kampens døende minutter. En dejlig dag at slutte ugen af på, må man sige.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den ringe indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den dårlige indsats, der primært bød på negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

En spiller skal have spillet mindst 20 minutter for at få en karakter.

Andre Onana – 7

Han står en rigtig sikker kamp og har mange vigtige redninger – særligt på afslutningerne fra Nunez. På målet til 3-2 ser han lidt tung ud på stregen, men ikke noget man decideret kan klandre ham for.

Diogo Dalot – 9

Han er Uniteds bedste spiller i bagkæden. Spiller en af sine bedste kampe i sæsonen, men har generelt også holdt et rigtig højt niveau på det seneste. Han formår i store dele af kampen at pakke Diaz ind.

Rafael Varane – 7

En sikker mand med og uden bold i dag. Spiller på mange måder en fejlfri kamp, men når man lukker 3 mål ind, kan man ikke forvente topkarakterer sol midterforsvar.

Victor Lindelöf – 6

Spiller en fornuftig kamp. Har et par indgreb over for Nunez, hvor han mistimer sine indgreb.

Aaron Wan-Bissaka – 8

Han spiller på en svær position i den modsatte side, end han plejer. Han formår at lukke godt ned for en af ligaens bedste spillere. Han viser også flere gode offensive takter i løbet af kampen.

Scott McTominay – 7

Han er nok en gang afgørende. Han spiller en fantastisk første halvleg, hvor han er ved at lave flere mål. Det eneste, man mangler fra ham, er det defensive arbejde. Det er i flere perioder af kampen mangelfuldt og derfor får han ingen topkarakter.

Kobbie Mainoo – 8

Selvom han ikke kommer på tavlen, så spiller han en fænomenal kamp. Han er ‘by far’ den bedste midtbanespiller på banen. Hans driblinger og overblik kan man ikke få nok af.

Bruno Fernandes – 7

Han leverer atter et arbejdsraseri. Desværre udnytter han ikke flere gode chancer, hvor han ellers kunne have scoret.

Marcus Rashford – 7

Så rigtig veloplagt ud i første halvleg og er en konstant trussel. I takt med kampen skrider frem, falder han mere ud af kampen og bliver til tider usynlig. Han dukker så frem igen i forlænget spilletid og scorer et afgørende mål.

Alejandro Garnacho – 9 (MOTM)

Han truer hele tiden Liverpools bagkæde og besidder en ekstrem købekapacitet. Selvom han ikke får scoret, er hans aktioner så vigtige for holdet. Uden ham havde United nok ikke vundet i dag.

Højlund – 6

Den mindst synlige af de offensive spillere i dag, men også fordi han kun spiller omkring 70. min.

Antony – 8

Kommer ind og er afgørende. For en gangs skyld eksekverer han og træffer (for det meste) de rigtige beslutninger. Forhåbentlig kan han tage succesoplevelsen med sig videre i sæsonen.

Amad Diallo – 8

Ligesom Antony kommer han ind med fornyet energi og tro på tingene. Han slår til på det helt rigtige tidspunkt og bliver den store helt. Det røde kort er en til glemmebogen.

Harry Maguire – 6

Kommer ind og gør det udmærket. Spiller en vigtig rolle i den forlængede spilletid, hvor han bevæger sig op i angrebet.

Christian Eriksen – 7

Kommer ind og sætter nogle rigtig fornuftige afleveringer sammen. Har en fantastisk aflevering til Rashford i de døende sekunder af kampens første 90. minutter.

Mason Mount – UB

Erik ten Hag – 7

Han sørger for, at United slår Liverpool. Det er ikke hver dag, det sker. Derudover laver han nogle vigtige indskiftninger, der afgører kampen. Det, som trækker ned, er udviklingen i slutningen af første halvleg, hvor holdet falder sammen. Midtbanen manglede struktur og ofte var der ikke noget restforsvar.

5 kommentarer
 1. Nej, vi har ikke vundet noget, men hvor vil jeg dog nyde denne fantastiske sejr i laaang tid…..og lukke munden lidt på de ulidelige Liverpool-fans. Kæmpe respekt til spillerne for at komme tilbage 2 gange i dette vanvittige drama. Legendarisk kamp og sejr, come on you reds

 2. Som Michael siger denne kamp var legendarisk…og et stort plaster på en ellers elendig sæson, og især nu med Coventry i semifinalen hvor jeg forventer vi sikre finalepladsen, viæ vi sandsynligvis se en gentagelse af finalen fra sidste år med City, men denne gang skal vi tage trofæet tak

  Min sønnesøn på 7 år er kæmpe FCK fan, men idag havde vi aftalt at han og farfar og skulle se United – Liverpool fremfor OB – FCK og efter idag er knægten spirende United fan, han levede med på farfars “roller coaster” og “jublede og græd og til slut jublede” med farfar.

  Jeg har fortalt knægten om United længe og nu så han med egne øjne “De røde djævle” i aktion og så som vindere.

  Minder mig om dengang jeg selv var på samme alder og så United slå Liverpool 2-1 i finalen i Liga Cuppen dengang kaldet Milk Cuppen…da blev jeg for alvor United fan, da alle mine venner dengang var Liverpool fan.

  Nu har jeg en aftale med min sønnesøn at vi skal en tur på Old Trafford en dag så han kan opleve United på tætteste hold i egen hule.

  Næste projekt er at få knægten overbevist om at holde med Brøndby herhjemme ligesom farfar😊👍

  Men ingen over Manchester United

  GGMU❤️🖤❤️🖤

  Ps: forøvrigt 100% enig i karaktererne idag, Garnacho er igså min “MOTM”

 3. @ Thomas – beklager at skulle være sådan en lyseslukker og flueknexxer dagen derpå, men jeg er nu ret sikker på, at United tabte Milk Cup finalen mod de unævnelige i 1983. Til gengæld vandt United FA Cup finalen mod samme modstander seks år tidligere…

  1. Nicholaj

   Du har helt ret det var FA Cuppen vi vandt, takker for korrektionen…

   Intet lyseslukker over den rettelse, ret skal være ret, og jeg smiler stadig fra øre til øre…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Gavelodtrækning: Championship-klub venter i semifinalen

Næste artikel

Erik ten Hag: »De bedste 35 minutter vi har spillet i denne sæson«

ANNONCE