Daniel James overtager Herreras gamle nummer

Uniteds nyindkøb, Daniel James har fået tildelt trøjenummer 21, som hidtil har tilhørt Ander Herrera, det melder klubben i dag på deres officielle hjemmeside.

Når den 21-årige waliser, Daniel James fra næste sæson kommer til at spurte ned af Uniteds højreflanke, så bliver det iført et trøjenummer, som passer til hans alder. Den tidligere Swansea-spiller, der blev præsenteret tidligere på måneden, overtager nemlig det nu ledige nummer 21, som hidtil har tilhørt Ander Herrera. 

Herreras kontrakt med United udløb ved udgangen af den netop forgangne sæson, da det ikke lykkedes at nå til enighed med spanieren omkring en kontraktforlængelse. Hvor Herrera fortsætter karrieren er endnu ikke blevet officielt meldt ud, men flere medier har spekuleret i PSG som en kommende arbejdsgiver.

Herreras afgang betyder altså, at Daniel James nu kan iklæde sig det nummer, som foruden Herrera også tidligere har tilhørt spillere som Rafael, Diego Forlan og Henning Berg. 

Uniteds andet nyindkøb op til denne sæson, Aaron Wan-Bissaka har også fået tildelt trøjenummer. Han kommer til at spille i nr. 29. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Rashford nærmer sig en ny monsterkontrakt

Næste artikel

Rashford binder sig til United

ANNONCE