Dansk avis: Manchester United kigger på ny dansker

Atalantas angriber Rasmus Højlunds gode form er nået til Manchester United, der meldes interesseret i den danske landsholdsspiller.

20-årige Rasmus Højlund, der for tiden gør sig positivt bemærket i den italienske klub Atalanta, er i følge Tipsbladets kilder i spil som ny angriber på Old Trafford til næste sæson.

Spidsangriberen er varm på den europæiske rygtebørs, da han i 2023 har lavet fem mål i Serie A i blot otte kampe, og sættes derfor i forbindelse med en lang række storklubber foruden Manchester United som Juventus, AC Milan, Real Madrid og Napoli.

Højlund har gjort kometkarriere i det italienske, hvor han kom til i sommers fra den østrigske klub SK Sturm Graz. De gode takter medførte, at han i efteråret blev udtaget til Kasper Hjulmands landshold, hvor han fik spilletid mod både Kroatien og Frankrig.

Rasmus Højlund har kontrakt med sin italienske klub til 2027.

1 kommentar
  1. Fabrizio Romano…kom så med dit “here we go”

    Rasmus Højlund skal da være velkommen i United , men tvivler på at det vil ske til sommer, han er ung han er god og han bliver ednu bedre om nogle år, tror et skifte til United nu vil være for tidligt, men lad os se hvad der sker…

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

ten Hag: Indskiftningerne del af kampplanen

Næste artikel

Times: Garnacho tæt på ny United-kontrakt

ANNONCE