Times: Garnacho tæt på ny United-kontrakt

Manchester United er tæt på at binde Alejandro Garnacho til klubben med en femårig aftale. Det skriver The Times torsdag.

Alejandro Garnacho har taget fans og medspillere med storm i denne sæson, hvor argentineren er brudt igennem på førsteholdet.

Den 18-årige kantspiller har været så imponerende, at Manchester United ønsker at binde ham til klubben med en langvarig kontrakt.

Ifølge blandt andet den engelske avis The Times er de røde djævle klar på at tilbyde argentineren en femårig kontraktforlængelse. Det skriver avisen torsdag.

Avisen skriver ydermere, at den unge kantspiller og klubben skulle være blevet enige om betingelserne for kontrakten.

Hvis United lykkedes med at lande en aftale med Garnacho, vil det formentlig sætte en midlertidig stopper for rygterne, der har sendt ham til Real Madrid og Juventus, som spanske og italienske medier har rapporteret.

Alejandro Garnacho er noteret for 26 optrædener i alle turneringer i indeværende sæson, hvoraf han har startet i ni af dem. Han har kontraktudløb med klubben i sommeren 2024.

2 kommentarer
  1. Den dejlige dreng skal bare sofort have en ny kontrakt, han er et kæmpe scoop for fremtiden, med den fart og at han heletiden er så udfordrende i hans spil, på hans direkte modstander, er i den grad en stor stjernespiller for fremtiden, han har virkelig potentiale til at blive rigtig rigtig vild, jeg er total vil med den knægt..💪🙂
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

  2. Martin

    Igen er vi enige, det der slår mig mest med Garnacho er han vilje.. Der er virkelig “bund” i hans indstilling det ses tydeligt at han er ærgerig.

    Med den rette dosering er der meget stor sandsynlighed for at vi her har en kommende stjerne på OT, han er et godt sted i sin karriere mht spilletid og tillid fra ETH SÅ jeg håber at han opfylder sit potentiale fuldt ud i United.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Dansk avis: Manchester United kigger på ny dansker

Næste artikel

Manchester Uniteds skal igen til Spanien i næste runde af Europa League

ANNONCE