David Beckham hylder sammenholdet i United

United-legenden har været imponeret over at se, hvordan holdet har klaret sig i starten af sæsonen. Han mener, at holdånden, som har kendetegnet mange store United-hold, ligger til grund for de gode resultater.

United har fået en god start på sæsonen, og i sidste weekend erobrede de ligaens førsteplads. Becks er glad for at se den start holdet har fået, og det glæder ham særligt at se unge spillere udfolde sig.

– Jeg synes, det er meget spændende i øjeblikket, da der er mange unge spillere, der er kommet på holdet. Alt ser ud til at flaske sig for tiden, udtaler han ifølge manutd.com.

– Det sammenhold, vi også havde, da jeg spillede, er meget vigtigt. Så må vi håbe, at de unge spillere kan blive ved med at spille, som de gør. Jeg håber meget, at holdet kan fortsætte den gode stime mod Arsenal.

Den tidligere engelske landsholdskaptajn spillede selv med i nogle store opgør mod Arsenal, dengang hvor rivaliseringen mellem de to hold toppede, og det er noget, han stadig husker.

– Det var de kampe, vi så frem til. Når vi fik kampprogrammet, var det først Liverpool, City og dernæst Arsenal, vi kiggede efter. Særligt var den rivalisering, der var imellem klubberne, da jeg spillede, noget vi nød.

Det blev fredag annonceret, at Becks vender tilbage til Old Trafford for at spille en velgørenhedskamp for UNICEF, som han i ti år har været ambassadør for.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal beundrer Arsenals spillestil

Næste artikel

U18: Klart nederlag og rødt kort

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share