David de Gea kåret til kampens spiller

Han er umulig at komme udenom. Endnu en gang var den spanske stjerne Uniteds afgørende talismand.

Det kan næsten føles som en gentagelse at skrive, men David de Gea er endnu en gang blevet kåret som Uniteds bedste spiller. Med flere afgørende aktioner i kampen, redede han flere gange holdet. Især Sterling og Balotelli må have mareridt over mødet med De Gea i de kommende dage.

Ikke overraskende er spilleren selv tilfreds med præstationen, og han hylder holdet ovenpå den fantastiske sejr over ærkerivalerne.

– Jeg er virkelig glad for de tre point mod Liverpool. Jeg synes vi spillede godt og scorede tre mål, mens jeg havde et par gode redninger mod Sterling i første halveg og mod Balotelli i anden halveg, siger De Gea til Skysports.

David de Gea modtog for nyligt prisen for bedste spiller i november måned, en pris han ligeledes modtog for sit spil i oktober måned. Med præstationer som denne er han svær at komme udenom for en tredje pris på stribe.

Spilleren selv opfodrer dog til fokus og forventer, at holdet opretholder den gode stime i de kommende kampe.

– Vi har haft mange skader og har været nødt til at ændre på forsvaret mange gange. På trods af det ønsker vi at være i toppen af ligaen, men vi bliver nødt til at tage det en kamp ad gangen. Vi bliver nødt til at træne hårdt og producere resultater som i dag.

 

 

 

Forrige artikel

Mata: Ingen tid til at nyde sejren

Næste artikel

Mata: For afhængige af de Gea

ANNONCE