Dawson: Vi kæmpede bravt

For andet år i træk vandt Spurs på Old Trafford, og det var takket være en kæmpe arbejdsindsats, mener anfører Michael Dawson.

Spurs vandt 2-1 på Old Trafford, og virker som et hold med masser af positiv energi, efter skiftet på managerposten. I dagens opgør mod United, var Tottenham stærke på omstillingerne, og kæmpede hårdt for hinanden. Det var afgørende for udfaldet, mente anfører Michael Dawson efter kampen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg synes virkelig arbejdsindsatsen fra gutterne var forrygende i dag, absolut i top. Vi har altid troet på at vi kan slutte i top 4. Der har været nogle hårde dage, men vi står sammen, og med den kvalitet der er på drengene vi har, så vil vi altid være med deroppe i toppen, sagde Dawson i følge BT Sport.

Dawson hyldede også den nye manager og de hjælpere han har omkring sig. De har givet noget nyt til holdet.

– Tim, Chris Ramsey og Les Ferdinand har gjort et fremragende job siden de kom til. Vi spiller nu med to angribere, Adebayor spiller sammen med Soldado, det giver noget andet, og vi er mere offensive nu, sagde Dawson.

Spurs er pt nummer seks i Premier League, men blot to point efter Liverpool, som lige nu indtager fjerdepladsen, som giver adgang til næste års Champions League. United er fem point efter Liverpool.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Moyes: Deres kontraangreb slog os

Næste artikel

Marco Reus om Manchester-interesse

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share