Moyes: Deres kontraangreb slog os

I følge David Moyes var det Tottenhams effektive omstillinger, som gav United sæsonens fjerde nederlag på Old Trafford.

David Moyes var efter kampen mod Spurs ganske tilfreds med spillet, men ikke helt tilfreds med manglende kendelser.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Vores præstation var godkendt. Men det var et stensikkert straffespark og rødt kort til keeperen, lød det fra skotten.

Moyes var generelt godt tilfreds med Uniteds spil, og specielt forsvarsspillet var han tilfreds med. Det var gæsternes effektivitet på kontra, der sikrede dem sejren.

– Jeg synes vi stod rigtig godt defensivt, men tabte grundet et par kontra-angreb. Drengene spillede godt, men vi tog ikke chancerne da vi havde dem. Du kan ikke gøre andet end at spille godt og gribe mulighederne når de er der.

– Vi gjorde det fremragende og kom tilbage fra 0-2, men fortjente ikke at være bagud på det tidspunkt. Vi vil forsøge at vinde næste kamp, det er alt du kan gøre, og vi kigger ikke nødvendigvis på tabellen, sagde Moyes til BBC efter kampen.

Med dagens nederlag er United nu hele 11 point efter Arsenal, og det begynder at se rigtig svært ud at nå op og spille med om de absolutte topplaceringer i Premier League.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Moyes langer ud efter Howard Webb

Næste artikel

Dawson: Vi kæmpede bravt

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share