De Bruyne forklarer Mourinho-mismatch

Kevin De Bruyne blev vejet og fundet for let, da han spillede under Jose Mourinho i Chelsea, men sprudler nu for en af Mourinhos rivaler. Det er der dog en naturlig forklaring på, fortæller han.

Nogle gange virker det bare ikke mellem en spiller og en manager. Det må Jose Mourinho i hvert fald kunne skrive under på.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Portugiseren, som senest skippede Henrikh Mkhitaryan afsted mod Arsenal, har nemlig en historie for at sende talentfulde spillere videre i systemet. To af de største eksempler spiller endda i Premier League – for de to største rivaler.

LÆS OGSÅ: Optakt: United skal spolere Citys mesterskabsfest

Kevin De Bruyne har været en af de helt store grunde til, at Manchester Uniteds himmelblå naboer har stjålet opmærksomheden denne sæson, og Mohamed Salah er pt. Premier League-topscorer med 29 kasser.

Kevin De Bruyne var ejet af Chelsea, da Jose Mourinho senest overtog roret i London-klubben i 2013. Da han året efter vendte hjem fra sit udlån hos Werder Bremen, var det dog småt med spilletid, og den offensive spiller blev derfor skippet afsted til Wolfburg.

Det handler om spillestilen

Den pasningssikre midtbanemand mener dog ikke, at der behøver være en sammenhæng mellem de to ting. Det siger han til The Telegraph inden lørdagens topkamp.

– Selvfølgelig bør alle finde et system og en spillestil, som passer dem bedst. Vi (ham og Salah, red.) har nok begge fundet en, der passer bedre til os. Det er nok sandt i begge vores tilfælde, siger belgieren og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Guardiola: Jeg blev tilbudt Pogba i januar

– Men sådan er det jo for en masse spillere. Jeg tror kun vi taler om det, fordi det er den samme manager, og fordi vi begge klarer os godt i samme sæson.

Burde ikke være en historie

– Men jeg tror det er sådan med alle managere, at de vil have spillere, som ikke passer sammen med dem, men som tog afsted og klarede det godt et andet sted.   

– Måske er der en del mennesker, der lægger mærke til det i dag. Men jeg er virkelig ikke sådan en slags person, der tænker over det. Sådan går det – i livet og i fodbold. Jeg er virkelig ligeglad – det er en del af fodbold.

LÆS OGSÅ: Blog: Sådan lukker du munden på Manchester City-fanen

– I de ti år, jeg har spillet professionelt, har ni og et halvt af dem været gode, og et halvt år af dem været lidt skuffende, slutter den rødhårede belgier.

Kevin De Bruyne har spillet 358 professionelle kampe og scoret 81 mål. 34 af dem er kommet i hans 130 kampe for Manchester City.

De blå bysbørn tager imod deres røde storebror i aften, hvor de med sejr kan sikre sig mesterskabet. Kampen sparkes i gang kl. 18.30 og vises på 6’eren.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Blog: Sådan lukker du munden på Manchester City-fanen

Næste artikel

Startopstillingen mod Manchester City

ANNONCE