De Gea får støtte fra Schmeichel

Kasper Schmeichel går i brechen for David de Gea, der har modtaget kritik for nogle af sine seneste præstationer.

Leicester-målmanden forsvarer De Gea forud for de to klubbers afgørende møde i Premier League på søndag, og han retter samtidig kritik afsted mod journalister og pundits, som han ikke mener altid er lige forberedt.

– Nogle gange kan de skabe et narrativ omkring en målmand, for de er deres job at uddanne folk, og de prøver at fortælle deres mening om målmænd. (…) Det kan nogle nogle gange føre til et farligt narrativ, for pludselig skaber det et momentum mod en som De Gea, og jeg føler for ham, for han har været fantastisk i så mange år.

– Han er stadig en verdensklasse målmand. Det er en ensom position, og det er de rammer, du har som målmand – laver du er fejl, så bliver du straffet, siger Schmeichel til SkySports.

Peter Schmeichels søn kommer også ind på lejesvenden Dean Henderson, som har gang i en rigtig flot sæson i Sheffield United. Der er debat om, hvorvidt Henderson skal ‘hjem’ til United og konkurrere med De Gea eller fortsat være på udlån.

Leicester-målmanden har sin klare mening i den sag.

– Jeg håber virkelig for ham, at han kan få lov at udvikle sig. Jeg håber, at han får en sæson eller to mere i Sheffield og spille som han har gjort, og så er han klar, siger han.

Ifølge Kasper Schmeichel hjælper det ikke De Geas sag, at Dean Henderson er en ung engelsk målmand på vej op, for englændere er altid vilde med at piske en stemning omkring deres egne.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Williams: Vi hører til i Champions League

Næste artikel

Premier League bekræfter: Næste sæson starter den 12. september

Relaterede artikler
Total
0
Share