Williams: Vi hører til i Champions League

Søndag skal det afgørende liga-slag stå, når Leicester og Manchester United kæmper om en af de to sidste pladser i næste sæsons Champions League. En plads Brandon Williams tror på, at United snupper den ene af.

Alt er fortsat på spil, når der søndag fløjtes op til kamp på King Power Stadium. Her skal Manchester United hente minimum ét point for at sikre sig en plads i næste sæsons Champions League, mens værterne fra Leicester med en sejr overhaler netop United. 

– Vi skal tage til Leicester med troen på, at vi vinder, for vi er verdens største klub, og derfor skal klubben spille med i Champions League, siger Brandon Williams til klubbens officielle hjemmeside. 

Den unge englænder var med i hele kampen mod West Ham, hvor De Røde Djævle måtte nøjedes med det ene point.

– Selvfølgelig ville vi gerne have vundet, men vi fik også et resultat, som bragte os i den position, vi går efter, nemlig en plads i top fire. Derfor tager vi til Leicester med den klare overbevisning om, at vi skal spille Champions League-fodbold (næste sæson, red.).

– Vi skal gå ind til kampen uden nerver og gå efter sejren. 

Den 19-årige venstreback har fået sit gennembrud i denne sæson, hvor det indtil videre er blevet til 32 optrædener for førsteholdet, halvdelen af dem i ligaen, hvor han også har fundet vej til netmaskerne en enkelt gang.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Shearer spår Greenwood til at slå urørlig rekord

Næste artikel

De Gea får støtte fra Schmeichel

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share