De Gea fokuserer på EM og United

Real Madrid lurer muligvis fortsat på David de Gea, men spanieren har det godt i Manchester United, forsikrer han.

David de Gea var eftersigende snublende tæt på at skifte til Real Madrid sidste sommer, men siden har han underskrevet en lang kontraktforlængelse og et skifte til Champions League-vinderne virker pludseligt usandsynligt denne sommer.

I øjeblikket arbejder han på at vinde pladsen i buret til fordel for Iker Casillas i Spaniens EM-trup, men han har dog fundet tid til at understrege sin dedikation til Manchester United.

– Jeg ved intet om interessen fra Real Madrid, og det tænker jeg heller ikke over. Jeg har skrevet under for tre år mere i Manchester United. Jeg er i en stor klub, som elsker mig, og det er jeg meget taknemmelig for. Jeg er meget glad for at være, hvor jeg er, siger David de Gea til det spanske medie Cadena Ser.

Rygter vil vide, at David de Gea har en klausul i sin kontrakt, der tillader Real Madrid at købe ham fri. Den mulighed skulle løbe ud for Los Blancos d. 15. juni. Andre rygter siger, at Zinedine Zidane er glad for Real Madrids nuværende keeper Keylor Navas, hvorfor David de Gea slet ikke er et emne i øjeblikket. 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Mobning hærdede Gerard Piqué

Næste artikel

Medie: Mourinho vil beholde Young

ANNONCE