De Gea håber på spilletid i United

David de Gea spillede sin første kamp i sæsonen tirsdag, da han vogtede buret i Spaniens 1-0-sejr over Makedonien. Nu håber han på at komme til at spille for Manchester United igen.

Selvom den nye sæson er seks kampe gammel for Manchester United, har stjernemålmanden David de Gea endnu ikke spillet en kamp for klubben. Manager Louis van Gaal mente, at det mulige skifte distraherede den spanske målmand og valgte istedet Sergio Romero mellem stængerne.

Transfervinduet er nu lukket, og selvom et skifte til Real Madrid var meget tæt på at falde på plads, er de Gea stadig United-spiller. Spørgsmålet er så, om det betyder, at spanieren skal tilbage i startopstillingen, når United møder Liverpool lørdag.

Den 24-årige målmand fik første kamp i sæsonen tirsdag, da han holdt buret rent i Spaniens 1-0-sejr over Makedonien, og de Gea selv håber, at han nu kan komme til at spille for United igen.

– Jeg længtes virkelig efter at spille igen. Jeg bliver ved med at arbejde, og lad os se, om jeg har noget held i klubben nu, siger de Gea ifølge AS.

– Min fremtid er den samme, som den er nu. Jeg er rolig. Jeg bliver ved med at arbejde og forbedre mig. Kort sagt – Jeg nyder mit fodbold, og jeg er glad, siger han.

Da United mødte Liverpool på Old Trafford i sidste sæson for David de Gea kampens helt store profil. Målmanden lavede redning efter redning og holdt målet rent i Uniteds 3-0-sejr.

 

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Rekordernes mand: Rooney overgår Sir Bobby

Næste artikel

Xavi: Van Gaal var forud for sin tid

ANNONCE