Rekordernes mand: Rooney overgår Sir Bobby

Wayne Rooney stjal de helt store overskrifter, da han her til aften overgik Sir Bobby Charltons 45 år gamle målrekord for England.

En weekend med pause fra Premier Leauge har betydet, at flere Manchester United-spillere har været i aktion for deres respektive landshold.

Og lad os bare starte med den store overskrift; for det er ikke hver dag, at en så betydelig rekord bliver brudt, som den, Uniteds og Englands kaptajn brød her til aften.

Mod Slovenien tilbage i juni nåede Rooney sit 48. landskampsmål. Dermed kom han op på siden af Gary Lineker, og manglede forud for denne runde blot én scoring for at tangere Sir Bobby Charltons 45 år gamle rekord på 49 mål.

Og kaptajnen skulle ikke skuffe. Således tangerede Rooney først Charltons rekord i 6-0-sejren over San Marino lørdag, da han satte bolden i nettet efter straffespark.

Her til aften mod Schweiz nåede han så den milepæl, der blev sat af den tidligere United- og England-legende for næsten et halvt århundrede siden. Ved stillingen 1-0 får England igen tilkendt et straffespark – og igen sætter Rooney bolden i nettet foran et udsolgt Wembley.

Det var for øvrigt syvende gang i træk, at ”Wazza” scorede for det engelske landshold i en betydende kamp. Ifølge Opta er det en præstation, der ikke er set siden anden verdenskrig.

Fra OldTrafford.dk skal der lyde et kæmpestort tillykke til Wayne Rooney!

Foruden Rooney, kom også Marouane Fellaini på måltavlen i den forgangne uge. Det skete i Belgiens 3-1-sejr over Bosnien & Herzegovina.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Casillas langer ud efter United

Næste artikel

De Gea håber på spilletid i United

ANNONCE