Rygte: United klar med bud på Vlaar

I følge Daily Star, skulle United være klar med et bud på Ron Vlaar til januar, og den stærke forsvarsspiller har gode kort på hånden med kontraktudløb til sommer.

29-årige Ron Vlaar var en af Louis van Gaals trofaste spillere for Holland ved sommerens VM i Brasilien. Her var Vlaar manden, der bandt forsvaret sammen, og har også vist evnerne i defensive frem i Aston Villa gennem flere sæsoner.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Til sommer udløber hans kontrakt, og han kan derfor frit forhandle med andre klubber fra 1.januar 2015. Og skal man tro Daily Star, så er United klar med et bud, og vil allerede hente forsvarsspilleren til Old Trafford til januar.

Fire millioner pund er United klar med, hvilket menes at være nok. Vlaar jagtes også af klubber som Spurs, Everton og Roma.

Ron Vlaar ønsker en lønstigning af de store, hvilket Aston Villa formentlig ikke kan være med til. Birmingham-klubben menes at have tilbudt Vlaar 50.000 pund om ugen, men Vlaar satser på endnu mere, hvilket kan åbne døren for et skifte til United i januar.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney: En stor ære

Næste artikel

- De Gea har overhalet Casillas

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share