De Gea nyder startplads på landsholdet

David de Gea var glad for at være førstevalg i Spaniens sejr over Luxembourg, men slår fast, at det er træneren, der bestemmer hierarkiet.

Iker Casillas var henvist til bænken til fordel for David de Gea, da Spanien i går fik oprejsning i EM-kvalifikationen mod lilleputnationen Luxembourg. 

Og selvom Manchester United-målmanden havde en stille dag på kontoret, er han stolt af at være førstevalg. 

– Jeg følte mig meget tilpas med holdet. Det er en vigtig sejr. Man får gradvist mere selvtillid, og når man bliver opmuntret til det, er det lettere, siger de Gea til AS. 

23-årige de Gea har efter en svær start i Manchester United gradvist opbygget et ry som en af Premier Leagues absolut bedste målmænd. Den hidtige kulmination kom mod Everton, hvor den tidligere Atlético Madrid-keeper sikrede United de tre point med en stribe spektakulære redninger i slutningen af kampen.

Omvendt er Iker Casillas kommet i heftigt modvind i løbet af de sidste par måneder efter en række dårlige optrædener. Flere spanske og internationale medier spekulerer derfor i, om David de Gea også fremover vil være førstevalg på landsholdet foran den 33-årige Real Madrid-spiller.

Hovedpersonen selv holder dog begge ben på jorden.

–  Træneren (Vicente del Bosque, red.) bestemmer, hvem der spiller. Jeg dukker altid op med mest mulig entusiasme for at hjælpe holdet. Iker har sagt tillykke til mig, forklarer de Gea. 

Spaniens næste kamp er den 15. november mod Hviderusland på hjemmebane. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Vidal-rygter får nyt liv

Næste artikel

Herrera: Spiller bag verdens bedste angribere

ANNONCE