De Gea: Ronaldo indtog gør indtryk

Manchester United hentede som bekendt et par store navne i sommerens transfervindue, og særligt én har stjålet mange overskrifter. Holdets førstevalg i buret, David De Gea, er da også imponeret af Cristiano Ronaldo, hvis aftryk efter sin retur til klubben allerede skinner tydeligt igennem.

David De Gea kan vel efterhånden godt kaldes en af Manchester Uniteds legender, og i sommerens løb fik den spanske sprællemand i målet selskab af en af de allerstørste til at have båret United-trøjen. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Cristiano Ronaldo blev hentet tilbage til klubben, og siden har portugiseren blandt andet bidraget med fire scoringer i sine hidtidige tre optrædener for De Røde Djævle. 

– Man kan tydeligt mærke hans indvirkning på truppen. Det er fantastisk at have ham hjemme igen, siger David De Gea til SkySports. 

– Han er en fremragende fyr, og for spillerne og måske særligt de unge er det fantastisk at se, hvordan hans arbejde og i indsats i styrkerummet, hvordan han passer på sig selv og sin krop. Han er en formidabel spiller, og det er dejligt at se ham knokle hårdt hver eneste dag og hjælpe holdet.

Tilgangen af den portugisiske verdensstjerne er ikke den eneste markante forstærkning, klubben hentede i løbet af sommerens transfervindue, hvor også forsvarsspilleren Raphael Varane blev gaflet. Og lige netop de to profiler kan være tungen på vægtskålen i kampen om at ende øverst i Premier League-tabellen.

– Som jeg tidligere har sagt, så har vi nu en større trup med gode spillere også mange rutinerede som Christiano Ronaldo, Raphael Varane, Juan Mata og mig selv. Så vi har en masse erfaring i truppen, så lad os se. Jeg synes klubben er i en god position, og det kan godt blive en stor sæson.

Manchester United skal i morgen tilbage på sejrssporet, når Aston Villa lægger deres vej forbi Old Trafford. Her skal Ronaldo blandt andet forsøge at score for fjerde kamp i træk. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Stuart Pearce: Vi kunne have vundet større

Næste artikel

Solskjær: De Gea forkortede egen ferie for at forberede sig

ANNONCE